Slider

Terugvording dieselolieaccijns

Diesel tanken in België, Frankrijk, Ierland, Italië, Hongarije, Spanje of Slovenië heeft een apart voordeel. Specifiek in deze landen is het toegestaan om, naast de verschuldigde BTW, ook een deel van de accijns op diesel terug te vorderen. De vergoeding per liter geeft zicht op een aantrekkelijke besparing op brandstofkosten.

Complexe procedures

De compensatie varieert per land en per seizoen. Het grootste probleem is het verschil in procedures. Die variëren van redelijk ingewikkeld tot buitengewoon gecompliceerd. België staat de vordering per maand, kwartaal, half jaar of jaar toe.

Voorfinanciering Belgische accijns

Alfa Transport Service is graag bereid om onder voorwaarden de Belgische accijns voor te financieren.

Liquiditeit en solvabiliteit

Alfa Transport Service is specialist in het terugvorderen van buitenlandse BTW en accijns. Dit gaat over bedragen die hoog oplopen. Vooral wanneer de klant meer buiten de eigen landsgrenzen actief is. Wie liever niet in de wachtrij voor uitbetaling bij de buitenlandse fiscus aansluit, kiest voor voorfinanciering. Het geld staat dan binnen een paar dagen op de rekening. Wat dit betekent? Snelheid en honderd procent zekerheid.

Innovatieve dienstverlener

De intensieve samenwerking tussen de operationele en IT-afdeling, stelt Alfa Transport Service in staat om verschillende werkende oplossingen voor nieuwe toepassingen te implementeren. Alles gericht op het optimaliseren van de dienstverlening aan klanten en partners.

Voordelen

  • Voor alle bedrijven met een vloot vanaf 1 vrachtauto.
  • Interessante besparing op uw brandstofkosten.
  • Belgische accijns op dieselolie is eventueel voor te financieren (tot max. 80%).
  • Concurrerende tarieven (commissie).
  • Betaling van het tarief bij teruggave van de accijnzen (indien geen sprake is van voorfinanciering).

Track & tracing via online webportal

Niets zo vervelend en tijdrovend als een grootboek dat niet aansluit. Daarom is het online webportal 24/7 in de lucht voor track & tracing van de vorderingen. Alle facturen real time in beeld en per land een overzicht van de hoogte én actuele status van alle vorderingen.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op en ervaar de rust van zekerheid.