Slider

Werkwijze

Alfa Transport Service biedt verschillende modellen aan voor de terugvordering van buitenlandse BTW en accijnzen. Daar zijn diverse varianten mogelijk, van heel snelle teruggaaf (zelfs sneller dan dat u de BTW moet betalen aan de kaartuitgever) tot normale teruggaaf (namelijk als de belastingdienst in het buitenland het geld heeft uitgekeerd). Het spreekt voor zich dat hoe langzamer de teruggaaf, hoe minder er door ons hoeft te worden voorgefinancierd en hoe gunstiger het tarief. Alle modellen voldoen volledig aan de actuele fiscale wet- en regelgeving.

Onderstaand beeld weerspiegelt de processen van scan bij ontvangst tot indiening. Alle risico’s zijn onderweg zorgvuldig afgewogen. De afdeling Tax Enquiries & Receivable Monitoring (TERM) staat voortdurend in contact met de belastingdiensten van de 28 Europese lidstaten.  

Nog geen klant of vragen over uw dossier? Reken dan op de afdelingen Customer Support en Customer Entry voor introductie, uitleg en begeleiding. Het online portal is 24/7 beschikbaar om de status van alle vorderingen te checken. Hier ligt ook de koppeling met de eigen boekhoudkundige programmatuur van de klant.

Meer informatie over onze dienstverlening en de ondersteunende portals? Neem dan contact op.